Shockwave anticelulit terapija

Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Fitness Medico nudi svojim pacijentkinjama inovativnu metodu lečenja celulita. Posebnim pristupom u primeni Shockwave aparata, kroz terapiju akustičnim talasima (AWT) i u kombinaciji sa masažom, ordinacija Fitness Medico prilagodila je metodu tretiranja problema celulita savremenoj ženi.

Anticelulit program se sastoji iz dva segmenta. U prvom delu, kritična regija se tretira najsavremenijim shockwave aparatom. Na taj načinse stimuliše metabolizam, ubrzava cirkulacija, a sadržaj gupisane masti koja formira celulit, počinje da se razlaže. Aparat je konstruisan tako da kontrolisanim udarcima prodire dubinski, sto ubzava proces odstranjivanja viška masnoće, toksina i vode. Nakon ovog tretmana, sledi manuelna masaza, koja pomaže da se drenažom i akupresurom, izbaci celulit metaboličkim procesom. Preporučuju se dva tretmana nedeljno, a već nakon prvog, počinju da se primećuju i rezultati. Stimulacijom celulita na ovaj način, smanjuje se efekat otečenih nogu, koža postaje zategnutija, a obim manji. Specifičnost aparata je takva, da nakon dobijenog rezultata, metabolizam nastavlja da izbacuje toksine iz tretirane zone još tri meseca. Ova vrsta anticelulit programa, pogodna je za sve vrste celulita.

Za više informacija o anticelulit tretmanu Shockwave aparatom, kao i za zakazivanje terapije pozovite na neki od naših brojeva telefona 011 35 74 222 & 065 35 74 222